Foder

 

SPECIFIC

 

Man bliver, hvad man spiser. Dette er gældende for os mennesker, men hvad med hunden og katten i familien?

Som lovgivningen er i dag, er der ingen myndighedskontrol for hunde og kattefoder, som der er for produktionsdyr, altså køer, svin, fjerkræ og heste.

Det er derfor i højere grad en tillidssag, om du har tiltro til, at indholdet virkelig passer med deklarationen på pakken af hunde –og kattefoder og om det opfylder det behov, dit kæledyr har.

 

Specific er et dansk fremstillet hunde- og kattefoder, der er designet til netop din hunds behov gennem hele livet. Der findes både våd- og tørfoder, alle med en smag som vi har erfaring for, at dyrene godt kan lide. Udover foder til de forskellige typer hund , findes der foder til forebyggelse af sygelige tilstande som f.eks blæresten og allergi.

Udviklingen af foderet startede i 1975 af Leo Animal Health, som i dag udelukkende fremstiller medicin til mennesker. Firmaet, der fremstiller og sælger Specific, hedder i dag Dechra og har til huse i Uldum. Det fremstiller foruden foder en del medicin til dyr

Foderet produceres således i Danmark og der anvendes så vidt muligt kun danske råvarer i fremstillingen. Anvendes ris i foderet, er det selvfølgelig ikke muligt at opfylde dette krav.

Kun GMO frie råvarer benyttes. De fleste fodertyper er beriget med omega 3 fedtsyrer ,der styrker udvikling og bevarelse af hud og led.

Der er løbende kontrol af foderet.

 

Hvad er den umiddelbare fordel ved foderet:

Da ernæringsbehovet er tilpasset hundens behov, vil man umiddelbart kunne konstatere, at mængden af afføring bliver mindre. Hvad vi ofte konstaterer, er en flot og skinnende pels efter få måneders brug af foderet.

Det er vigtigt at veje foderet, da ernæringsbehovet er nøje tilpasset den på posen angivne mængde.

 

Specific forhandles udelukkende gennem dyrlægen, da firmaet skønner, at disse er de bedste til at vejlede ejerne med hensyn til valg af foder.

Det er ved henvendelse til Østbirk Dyreklinik muligt at få en prøvepakke med hjem.

Copyright © All Rights Reserved